SMART HOME - SMART BUSINESS

De sa alegi o casa sau o afacere inteligenta ?

O locuinta inteligenta, sau dupa cum auzim peste tot in jurul nostru sau in lumea virtuala, SMART HOME, putem spune ca reprezinta un nou stil de viata care ne usureaza existenta si ne accelereaza ritmul in care facem anumite lucruri uzuale, dar repetitive.

O automatizare a casei, dar si a afacerii va creste confortul celor care locuiesc/ stau pe durata unei mari parte din zile in interiorul acestora, iar plusul de succes consta si in faptul ca sunt mult mai eficiente energetic.

Avantajele in a avea SMART HOME/ BUSINESS sunt nenumarate atat din punct de vedere functional cat si estetic, doar ca realizate incorect, acestea pot crea un haos si o pierdere de timp pana si intr-o simpla activitate de pornire si oprire a luminii din incapere.

Alegerea compatibilitatii echipamentelor intre ele, crearea unui intreg sistem perfect functional si usor de utilizat este indicat sa o faca o echipa specializata in acest domeniu, altfel totul vi se va parea ca la jocurile pentru copii unde steluta este clat ca nu incape in cerc si nici patratul in triunghi, dar cu toate acestea se incearca fortarea lor, ce da nastere la un disconfort major.

O casa sau o afacere inteligenta
iti ofera sansa de a avea un confort personalizat

Ti s-a intamplat sa stai acasa si sa gatesti ceva, dar ai uitat sa pornesti hota, ai vrea sa dai drumul si la muzica, iar lumina nu iti este suficienta si parca totusi nu ai vrea sa te opresti din gatit, sa te speli pe maini si sa te plimbi prin camera pentru a putea face toate cele dorite?

Da, stim, te gandesti ca poate in viitor vei putea sa te clonezi si sa poti face mai multe lucruri in acelasi timp, dar pana atunci noi ne gandim ca cel mai simplu, chiar si mai avantajos fata de o clona, este sa iti continui treaba si sa oferi simple comenzi vocale dispozitivelor de care doresti sa te bucuri.

Aplicatie, voce sau telecomanda ?

O mica parte din lucrurile pe care le poti face in casa ta inteligenta:

 • setarea si pornirea/oprirea sitemelor de racire si incalzire;
 • controlul si programarea luminilor;
 • folosirea electronicelor si a electrocasnicelor inteligente (aspirator, cafetiera, masina de spalat etc.);
 • camere de filmat;
 • controlul perdelelor, al draperiilor, jaluzelelor, obloanelor etc.
 • interfon
 • chiar si gradina ta se poate bucura de tine de la distanta – pornirea sistemului de irigare (aspersoare);
 • poti deschide poarta sau usile de la casa/garaj, de la distanta;
 • chiar si animalutele tale de companie vor fi fericite sa poti vorbi cu ele de la distanta, sa le poti hrani sau sa le improspatezi litiera;

Lista poate continua si tu trebuie sa ne ajuti sa iti descoperim necesitatile, pentru a putea planifica si realiza cel mai bun sistem smart home/ business pentru tine si nevoile tale.

Pentru oferte personalizate si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

https://dynamic-it.ro/wp-content/uploads/2023/09/dynamic96x96.png
Dynamic IT

Totul a plecat de la strangerea unei echipe cu experienta in acest domeniu si de la o simpla idee regasita pe buzele tuturor: „Nu se poate sa nu se poata…”

https://dynamic-it.ro/wp-content/uploads/2023/09/GDPR-logo-300.png
Certificari
ISO Dynamic IT micsorat
medal_ro_elite_gold_2018 micsorat
Tot ce iubesc Romania micsorat
confidas_logo
Mini galerie lucrari
Products
News
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Error: Contact form not found.

Applauz

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © 2023.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Contact rapid
close slider

  Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.